Mediamem

Webdesigner

Bij mediamem kun je nu al vanaf €695 een
website laten maken. Wij rekenen geen abonnementskosten en
zorgen niet voor verrassingen achteraf.

Wij kunnen met elk denkbaar design overweg

In het pakket zit:

Geschikt voor mobiel, tablet & PC.

Vaste contactpersoon tijdens (en na het project)

jij wordt 100% eigenaar van de website

Makkelijk je eigen website onderhouden in WordPress

Wij kunnen ook jouw hosting, domein en mail regelen

Sitespeed is altijd snel en geoptimaliseerd

Inclusief foto’s en afbeeldingen 

Hosting, domein en professionele e-mail.

Een website heeft altijd ruimte nodig op het internet om op geplaatst te worden. Dit wordt ook wel een webhosting genoemd. 

Website laten maken door Mediamem? 

Dan kunnen wij ook meteen domeinnaam, hosting en bijhorende e-mailadressen registreren. Dit kost slechts 145 euro (ex. BTW) per jaar. De webruimte, dataverkeer en aantal e-mailadressen zijn onbeperkt. 

 

Heb je zelf al de hosting geregeld? Dan ben je niet verplicht om deze van ons af te nemen en kunnen we de website daarop plaatsen

FAQ

Alle vragen en antwoorden

Zeker weten. Alle websites die wij maken zijn 100% responsive. Dit houdt in dat ze automatisch schalen en daarom ook erg mooi eruit zien op zowel mobiele telefoons, tablets als Pc’s.

Nee, wij maken geen logo’s.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden hele sneller hosting aan. je wil natuurlijk het liefst alles onder 1 dak. De meeste klanten kiezen daarom ook om een hosting en domeinnaam aan te laten maken via mediamem. De kosten hiervoor zijn slechts €160, (ex BTW) per jaar. Je hoeft verder niets zelf te regelen.

De sitespeed van de website die wij maken zijn altijd goed geoptimaliseerd en voldoen aan de standaarden. Hetzelfde geldt ook voor de hosting die wij bieden. Alles werkt dus altijd gewoon zeer snel en efficiënt.

Mediamem is gespecialiseerd  in het maken van websites voor bedrijven (informatieve websites) Webshops zijn een hele andere tak van sport, deze maken wij helaas niet. 

Heb je een aanvullende wensen voor je website na oplevering? Koop je een strippenkaart bij ons. Voor een onderhoudskaart van 2 uur betaal je slechts €130,-

Webredactie is maatwerk. We werken voor een vast uurtarief van €30 ex btw per uur en we rekenen af per 15 minuten. Zo betaal je nooit teveel. 

€7,50 ex btw per kwartier

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve ontwerp. Als gebruiker kun je eenvoudig alle content zelf aanpassen: van formulieren en headers tot teksten en video’s. Het platform is technisch geoptimaliseerd voor uitstekende online vindbaarheid en wordt continu geüpdatet door onze eigen developers en een wereldwijd netwerk aan developers die WordPress continu beter maken.

Contactformulier

Neem gerust vrijblijvend contact op voor al jouw vragen en/of opmerkingen. Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

7517 Comstock Ln, Darien, IL, 60561

(630) 663-1232, (865) 767-2927

Mediamem
Verzenden