Twee fotografen

Tijdens een bruiloft gebeurt er altijd van alles tegelijk. Soms te veel om allemaal door één fotograaf vast te laten leggen. Daarom is het mogelijk om een extra fotograaf bij te boeken. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat van deze fantastische dag.

Wat is een second shooter

Op bruiloften rol je als fotograaf letterlijk van het ene speciale moment in de ander. En soms vinden die momenten allemaal tegelijkertijd plaats. Bijvoorbeeld wanneer er vooraan een emotionele knuffel wordt gegeven, wordt achter de ceremonie-plek de bruidstaart neergezet, en zit midden op de trouwlocatie 1 van de bruidskinderen heel lief op de witte loper te spelen met wat bloemblaadjes. En ook al ben je super goed voorbereid op de meest spontane momenten, je kan nu eenmaal niet op meer plekken tegelijk zijn

Twee fotografen op elke bruiloft

Terwijl iedereen zich richt op de hoofdfotograaf kan de second shooter ongemerkt spontane momenten fotograferen vanuit strategisch gekozen hoekjes met een telelens. En terwijl de hoofdfotograaf in de buurt blijft van jullie als bruidspaar, kan de second shooter zich bezighouden met mooie overzichtsfoto’s, detailshots en de spontane momenten tussen jullie gasten. Dit maakt jullie trouwreportage uiteindelijk echt completer.

Mediamem
Verzenden