Over Mediamem

Dit ben ik
Begin 2007 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft en ik heb toen meteen besloten me helemaal op de bruidsfotografie te storten. Tijdens mijn studie ICT.
Een bruiloft is een fantastische dag, iedereen is vrolijk, mensen zien er op hun mooist uit, de locaties zijn uniek en er is veel aandacht voor details.
Iedere bruiloft is anders waardoor dit werk nooit gaat vervelen. Daarnaast heeft een bruidsfotograaf veel persoonlijk contact, er moet een klik zijn tussen het bruidspaar en de fotograaf. Tijdens het fotograferen merk ik dan ook vaak dat er een band is ontstaan en dat we vriendschappelijk en spontaan met elkaar omgaan. Ik kan hier heel erg van genieten. Op de bruiloft zelf zet ik al meteen paar foto’s op mijn laptop zodat ik de bruidspaar meteen te verrassen met paar bewerkte foto’s.

Enthousiast, creatief en hard werkend. Dat omschrijft mij als fotograaf.

Fulltime bruidsfotograaf
Vanaf 2013 ben ik fulltime bruidsfotograaf, iedere dag ben ik bezig met bruiloften, Ik ben continu op zoek naar nieuwe ideeën, nieuwe kleuren, nieuwe poses. fotografie is niet alleen foto’s nemen. In mijn werk is er veel persoonlijke contact, en dat maakt mijn werk ook heel erg interessant.
Het is veel met mensen werken, meedenken en luisteren. Ieder bruidspaar heeft zijn eigen verhaal/ideeën en het is leuk om daar bij betrokken te worden.

Wil je me beter leren kennen?
Of ben je nieuwsgierig of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft? Stuur dan gerust even een mailtje. Via het contactformulier kan je me makkelijk een berichtje sturen!

 

Bekijk mijn Slideshow

Mediamem Whatsapp
Goedendag, waarmee kan ik u van dienst zijn?