Mijn werkwijze

Een goede klik met het bruidspaar vind ik ontzettend belangrijk. Daarom nodigen ik jullie altijd eerst bij mij op het kantoor, onder het genot van een bakje koffie, elkaar beter te leren kennen. Naast dat ik natuurlijk altijd erg benieuwd zijn hoe de ‘groom to be’ op zijn knieën is gegaan, bespreken we ook uitgebreid hoe jullie de grote dag voor ogen hebben. Want ondanks dat wij onze eigen stijl hanteren, gaan wij altijd mee in de wensen van het bruidspaar. Romantisch of juist veel humor, klassiek of modern; het is volledig aan jullie. Wij zorgen wel voor de ontspannen en gezellige sfeer.

Werkwijze

01

Contact

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als jullie bruidsfotograaf, stuur dan vooral een mail of een Whatsap berichtje. Ik stuur jullie dan zo snel mogelijk een reactie met mijn beschikbaarheid en wat meer informatie in een brochure.

02

Intake

Als jullie na het zien van de brochure enthousiast zijn, laat het weten! Samen kunnen we dan een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen we kijken of er een klik is en kan ik jullie wat extra informatie en uitleg geven!

03

Bevestigen

Super leuk! Als jullie voor mij kiezen, gaan we het officieel maken. Hierna kan ik nog helpen meedenken aan shoot locaties, een backup plan en wat extra ogen op het draaiboek.

04

De bruiloft

Op de liefdevolle dag zelf is het belangrijk dat alles spontaan gaat. Ik ben er om jullie tips te geven en te helpen waar nodig is. Verder sta ik wat meer op de achtergrond, omdat de focus niet op de fotografie moet liggen, maar op jullie! Lekker genieten van de liefde, van elkaar, van jullie dierbaren en van dit speciale moment!

05

Editing

Na de bruiloft worden de foto's ingeladen, geselecteerd en bewerkt. Ik werk niet met een maximum aantal foto's.

06

Preview

Binnen een paar dagen krijgen jullie van mij een preview van een aantal foto's, om alvast terug te kijken naar de leuke en speciale momenten op jullie bruiloft.

07

Online gallerij

Zodra de foto's af zijn ontvangen jullie van mij een online galerij. Hierin staan de foto's van de bruiloft. Zo heb je de foto's altijd bij de hand, kan je ze makkelijk opslaan en heel handig delen met je familie en vrienden.

08

Ophalen/verzenden

Zodra alles is afgerond. Bel ik jullie. Dit is circa 4 weken na jullie bruiloft.
Aflevering bestaat uit een doos met daarin een usb en circa 50 afgedrukte foto's. En een album als daar voor gekozen is.

achter de schermen

Na jullie bruiloft ligt het grootste deel van het werk nog voor mij. Met veel zorg en aandacht selecteer en bewerk ik jullie foto’s tot een mooi geheel. Elke foto wordt onder de loep genomen en aangepast op kleur, contrast en helderheid. Uiteindelijk ontvangen jullie deze foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk in een leuke geschenkverpakking. Jullie mooiste foto’s worden verwerkt in een linnen trouwalbum, waar jullie een leven lang van kunnen nagenieten.

Mediamem
Verzenden