Privéles

Je wilt beter leren fotograferen en ontdekken hoe je camera werkt maar een groepsles is niks voor jou?
Privé Fotografieles is de beste manier om je verder te ontwikkelen. Een fotografieles stem ik helemaal af op jouw behoeften zodat je echt grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de fotografieles krijg je 100% aandacht en heb je natuurlijk ook direct de mogelijkheid om opkomende vragen te stellen.

Je camera heeft veel instellingen, functies en knoppen en toch fotorgafeer je alleen op de automaatstand. Dat is natuurlijk zonde. Tijdens de basiscursus fotograferen leer je alles over diafragma, sluitertijd en iso, over licht meten, hoe je scherpstelt, hoe scherptediepte werkt, en nog veel meer. Zo ga je leren om je camera optimaal te gebruiken en mooiere foto’s te maken. Alle aandacht is tijdens deze cursus speciaal voor jou en het tempo wordt helemaal op jouw persoonlijke behoefte en leerdoel afgestemd.

De kosten voor cursus fotografie (1 op 1) zijn €750,-
Cursus fotografie 1 op 1 bestaat uit maximaal 6 uurtjes.
Na deze cursus ben je beter instaat om meer te doen met je fotocamera en kun je beter inspelen op bepaalde situaties waardoor je foto’s veel leuker en verrassender worden.
De dag, het tijdstip en de duur van de lessen worden in overleg besloten.


Photoshop/Lightroom
Naast het leren van fotografie kan je ook photoshop of lightroom  lessen nemen.
In totaal 4 uurtjes.
Kosten €400,- Lightroom presets die ik zelf gebruik erbij kopen? Dan krijgt u 50% korting op de presets (€100)


Workshop Flitsen
Een fantastische privé workshop die geheel in het teken van flitsen staat! In deze workshop leer ik je hoe je je flitser super snel, makkelijk en met een geweldig resultaat kan gebruiken. Helemaal vertrouwt zijn met de flits en het zelfs heel leuk gaat vinden. Maak van je flits een verleng stuk van je creativiteit door middel van de Off camera flits, hoe simpel kan jij straks ook die geweldige epic flits beelden maken.Simuleer straks ook dat mooie rembrand licht met je flits. Tover nu elke locatie om in een professioneel uitgelicht feest ruimte die je geheel en simpel naar je eigen hand kan zetten. Deze privé workshop flitsen duurt 2 uurtjes.
Kosten €300,-


Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw


Begint het al te kriebelen en wil je snel een privé fotografieles volgen? Vul het onderstaande contactformulier in en ik reageer binnen 24 uur op jouw aanvraag.


  Uw naam

  Uw email

  Telefoon nummer

  Leerdoelen privéles

  Mediamem Whatsapp
  Goedendag, waarmee kan ik u van dienst zijn?