VEEL KENNIS EN ERVARING ENERGIEK MULTICULTUREEL GASTHEER

Mijn passie is fotografie en daar heb ik heel veel in geïnvesteerd. Zowel in apparatuur als vaktechnisch ben ik up-to-date. Ik volg de laatste ontwikkelingen op de voet en pas deze toe in mijn werk. Dit is wat ik het liefste doe en waar ik weer iedere dag vol passie mee bezig ben.

Puur en vol met echte en oprechte emoties, en pure momenten. Dat is waar ik van hou en waarom ik zo graag foto’s maak. Ik houd ervan om speciale momenten van jullie te regisseren en gestileerd vast te leggen.

Mijn foto's zijn puur, warm, spontaan en zitten vol persoonlijkheid

Waarom een ervaren bruidsfotograaf?

Jullie zoeken een bruidsfotograaf met passie en ervaring, die de juiste camera’s heeft en die jullie bruidsfotografie volledig kan verzorgen. Jullie willen de hoogtepunten van jullie bruiloft terugzien, maar ook juist de kleine spontane momenten met jullie familie en vrienden. Na meer dan 300 bruiloften te hebben gefotografeerd, weet ik op welk moment ik waar moet zijn om jullie trouwdag mooi in beeld te brengen. Het plezier dat jullie samen hebben, maar ook de emotionele momenten, leg ik vast met mijn camera. Wanneer jullie de beelden weer zien, herbeleven en voelen jullie alles opnieuw!

Mocht u de voorkeur geven aan perspectieven vanuit diverse hoeken, dan biedt de optie van twee fotografen zich aan. In dit opzicht werk ik nauw samen met vaste secundaire fotografen.

Kunnen we eerst kennismaken voordat we boeken?

Een kennismaking is van groot belang, vooral om jullie speciale dag in goede banen te leiden. Dit is geheel kosteloos. Tijdens dit gesprek stel ik me aan jullie voor en bespreken we jullie plannen onder het genot van een drankje. Ik hoor graag hoe jullie dag eruitziet, wie er zullen komen en wat jullie wensen zijn voor de fotografie. Het voorbeeldalbum staat gereed, zodat jullie er een kijkje in kunnen nemen.

Poseren

Maak je vooral geen zorgen als je niet weet hoe je moet poseren. Tijdens de fotoshoots geef ik altijd aanwijzingen en vraag ik jullie om bepaalde houdingen aan te nemen of bewegingen uit te voeren. Bijvoorbeeld om een stukje te lopen, of om je partner iets in zijn of haar oor te fluisteren. Ondertussen kletsen we gezellig. Het doel is dat jullie je op je gemak voelen, waardoor de poses vanzelf komen en de foto’s mooi spontaan worden.

WANNEER KRIJGEN WE DE FOTO'S​

Binnen 1 week ontvangen jullie circa 150 foto’s, om alvast terug te blikken op die bijzondere dag. De overige foto’s ontvangen jullie gemiddeld binnen 4 à 6 weken na jullie bruiloft.

Mediamem
Verzenden