Hi ik ben mehmet

Fotograferen en creëren zijn mijn grootste passies. Deze liefde voor het vak koester ik al sinds mijn kindertijd. Mijn huidige bedrijf, dat ik 14 jaar geleden oprichtte, begon bescheiden met af en toe een opdracht. Maar de smaak te pakken hebbende, wilde ik meer. En meer kreeg ik! Gedurende mijn meer dan 14 jaar als creatief ondernemer heb ik zowel op zakelijk als persoonlijk vlak enorm veel geleerd. De kennis die ik in de loop der jaren heb vergaard op het gebied van ondernemen in de bruidsfotografie, deel ik graag met jou. Ook jij kunt datgene doen waar je het meest van houdt en jouw fotografie bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Mentorsessie 1 op 1

Voordat je begint met fotograferen, is het natuurlijk erg handig om de basis van fotografie beter te begrijpen. Want wat wil ISO, sluitertijd en diafragma nu precies zeggen? Wat voor invloed heeft het op je foto? Hoe maak je een goede compositie? Hoe krijg je een scherpe foto?

De mentorsessie bestaat uit theorie en/of praktijk en is volledig op jouw wensen afgestemd.

De mentorsessie start in principe om 10 uur en vindt plaats op een dinsdag, woensdag of donderdag bij mij op kantoor in Schiedam.

Een mentorsessie duurt gemiddeld circa 5 uur.

Kosten mentorsessie

De kosten voor een mentorsessie bedragen €800,-, exclusief btw.

Een 1-op-1 mentorsessie duurt ongeveer 5 uur. Na deze cursus ben je beter in staat om meer te doen met je fotocamera en kun je beter inspelen op bepaalde situaties, waardoor je foto’s veel leuker en verrassender worden.

Photoshop/lightroom

Naast het leren van fotografie kun je ook lessen nemen in Photoshop & Lightroom.

Kosten: €400,- exclusief btw.

De cursus duurt ongeveer 3 uur.

mentorsessie details

1-op-1 mentorsessie, dus volop aandacht voor jou!

Investering

Beschouw een 1-op-1 mentorsessie werkelijk als een investering die zich terugbetaalt in groei. Wanneer je je bedrijf die extra stap gunt en van dit proces geniet, zul je zonder twijfel succes boeken. Zowel jij als jouw onderneming verdienen deze investering. Geef jezelf de tijd en we gaan samen aan de slag. Het doel is om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Zullen we samen aan de slag?

Een 1-op-1 mentorsessie of traject is een prachtige stap om te ontdekken wat jij kunt doen om dichter bij jouw doelen te komen. Tijdens de sessie ben ik volledig open en eerlijk. Als je het contactformulier hieronder invult, kunnen we samen kijken of wij een match zijn.

Mediamem
Verzenden